Известие

Collapse
No announcement yet.

Шум от двигателния отсек...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
    Ми изпараява се бе човек. От одушника. То от лятото до сега нормално да заминат 20-тина грама. Не е там проблема обаче. На обяд ей сега пак вие. Като поседя на -10 градуса.... нищо. Да си вие.
    За 2 години ми се е изпарило само 2-3мм и още е над минимума,при това моята я държа пред блока. Пред блока ми минава река Струма и винаги има течение и е северно изложение,но не ми е вила помпата никога(даже и във най-студените дни).
    sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
    ALFA ROMEO 2.0JTS ex
    ALFA ROMEO Crosswagon Q4
    Продавам Алфи на части!

Comment

Колеги проблема е локализиран - хидравлично масло!!
      Маслото изглежда не е сменявано и сега в студа се сгъстило като боза и докато загрее на помпата не и е комфортно и реве...
      Налях Valvoline ATF Type D и нещата си дойдоха на място.
      Благодаря отново.
      Лек, топъл и безавариен път.
      sigpic
      Alfa Romeo 156 1.6 16V Twin Spark
      .:: My PRECIOUS ::.

Comment

Пък мойто тази сутрин пак беше под минимума и като загрее малко и се качва малко над минимума. Долях до макс и ще видя довечера какво ще стане.

Баси на скоро го сменях маслото. Ако пак изреве помпата и ше го сменя пак, но не с Тутела.
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

И при мен млъкна след като долях вече колкото трябва масло. С една капачка преди нищо не съм налял. То се беше разпенило и явно не съм видял колко има вътре. Та тази сутрин след като налях повечеко и го напълних до макс няма помен от виене. Интересно е, че или при смяната още съм налял малко или някъде е отишло, но ще видим.

Comment

Тази вечер пак наддаде вой хидравликата. Отварям казанчето и пак на минимум. Гледам маркуча долу до лявото колело целия в масло. За 3 дни пада на минимум. Ужас. До де се затопли времето трябва все да доливам да му се невиди.

Comment

Лошооо!
              Last edited by Bubuto; d.m.y г., 09:18.
              sigpic
              Alfa Romeo 156 1.6 16V Twin Spark
              .:: My PRECIOUS ::.

Comment

Working...
              X